Jandarma, antik Sidede Komşu Kollama Sistemi

Jandarma, antik Sidede Komşu Kollama Sistemi toplantısı yaptı


ANTALYA (A.A) - Manavgatta Selime Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, antik Sidede yaşayan ve işyeri bulunan vatandaşlar, Komşu Kollama Sistemi hakkında bilgilendirdi.
     İl Jandarma Komutanlığı tarafından uygulamaya konulan Komşu Kollama Sistemi projesiyle ilgili Side Selimiye Jandarma Komutanlığı tarafından bir restoranda toplantı düzenlendi. Toplantıda vatandaşlara Side Selimiye Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Nedim Uncu ve Manavgat Jandarma Komutanlığı Asayiş Kısım Amiri Astsubay Dilaver Akıncı tarafından Komşu Kollama Sistemi hakkında bilgi verildi.
     Jandarma Astsubay Nedim Uncu, beldede meydana gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken önlemleri anlattı. Son yıllarda antik Sidede jandarmanın çalışmaları, güvenlik kameralarının artırılması ve belediyenin güvenlik konusuna verdiği önemle suç oranın eskiye oranla azaldığına değinen Uncu, hedeflerinin suçu en aza indirmek olduğunu vurguladı.
     Jandarma olarak iş yerlerini sürekli ziyaret ettiklerini anlatan Uncu, bu ziyaretleri karşılıklı olarak daha da artırmak gerektiğinin altını çizdi.
     Vatanlarının sorularının da yanıtlandığı toplantıda Manavgat Jandarma Komutanlığı Asayiş Kısım Amiri Astsubay Dilaver Akıncı da vatandaşların hırsızlık ve asayiş olaylarına karşı komşularını nasıl koruması gerektiğini anlattı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Jandarma, antik Sidede Komşu Kollama Sistemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER