İzmit Belediyesinde bayram kutlaması

İzmit Belediyesinde bayram kutlaması


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Belsa Plazadaki belediye hizmet binasında düzenlenen bayram kutlaması programında, belediye çalışanları ve vatandaşların bayramını kutladı.
     İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada, Doğan, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşarken, diğer yandan da Ramazan ayının mükafatı olan Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir. Bayramlar, sevincin ve mutluluğun büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla, eş, dost ve akrabalarımızla paylaştığımız çok özel günlerdir şeklinde konuştuğu belirtildi.
     Bayramlaşma programına, belediye personelinin yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye meclis üyeleri, Türkiye Muhtar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Genel-İş Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Çoşkun, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinde bayram kutlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER