İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Doğan: Ben inanıyorum ki 2023 yılında Türkiye ekonomisi dünyada en iyi 10 ülke arasında olacak


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ben inanıyorum ki 2023 yılında Türkiye ekonomisi dünyada en iyi 10 ülke arasında olacak dedi.
     Doğan, Kocaeli Üniversitesinde eğitim gören bir grup öğrenciyle bir araya geldi.
     Gölkayparkta gerçekleşen kahvaltıda konuşan Doğan, İzmit Belediyesi olarak gençlere daha güzel bir gelecek bırakmak için çalıştıklarını belirterek, İzmit Belediyesinin genç dostu bir belediye olduğunu ifade etti.
     Gençlik Meclisi, Eurodesk Projesi ve pek çok proje ile gençlere yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Doğan, gençlere daha iyi imkanlar sunmak için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
     Türkiyenin genç bir nüfusu olduğuna dikkati çeken Doğan, İnanıyorum ki gelecekte sizlerin arasından belediye başkanları, valiler, bakanlar, başbakanlar ve cumhurbaşkanları çıkacak dedi.
     Gençlere siyasete girin çağrısı yapan Doğan, şunları kaydetti:
     Gençler siyasetle ilgilenmeli, siyasetin bir köşesinden tutmalı. Bu amaçla çıktıkları yolda hedef daima daha ilerisi olmalı. Yarınların sahipleri sizlersiniz. Başbakanımızın dediği gibi 2023 yılına Türkiyeyi sizlerle hazırlanacağız. Hedefimiz 2023 yılı. Ben inanıyorum ki 2023 yılında Türkiye ekonomisi dünyada en iyi 10 ülke arasında olacak. Onun için çok çalışmamız gerekiyor. Zaman para ile satın alınamaz. Onun için hedeflerinizi belirleyin ve o yolda azimle ilerleyin.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER