İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Doğan: Hiç kuşkusuz 2013de yepyeni projelerle İzmitin kazanmaya devam ettiği güzel bir yıl olacak


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Hiç kuşkusuz 2013de yepyeni projelerle İzmitin kazanmaya devam ettiği güzel bir yıl olacak dedi.
     Doğan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, 2013 yılının sağlık, barış, mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek, her anı İzmite hizmetle dolu bir yılı daha geride bıraktıklarını kaydetti.
     Gelecek yılın her anını hizmetle geçireceklerini ve İzmit için çalışacaklarını dile getiren Doğan, Acısıyla, tatlısıyla geride bıraktığımız yıl bu şehre, bu şehrin insanına büyük yenilikler yaşatmıştır. 2012 yılı, modern belediyecilik anlayışıyla şekillendirdiğimiz projelerimiz ile kent estetiği, çevre, sağlık, sosyo-kültürel yaşam ve spor alanlarında önemli hizmetlerin hayata geçtiği, verimli bir yıl oldu. Hiç kuşkusuz 2013de yepyeni projelerle İzmitin kazanmaya devam ettiği güzel bir yıl olacak ifadelerine yer verdi.
     Doğan, her yeni yılın insanlar için yeni umutlar, yeni planlar demek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Hepimiz 2013den kendimiz için, ailemiz için, kentimiz için, ülkemiz için güzel şeyler bekliyoruz. Yeni yılda beklentilerimizin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. 2013 yılı başarılarla dolu güzel bir yıl olacak. Umudum yeni yılın kentimize yenilikler, güzellikler ve saygıdeğer İzmit halkına mutluluklar getirmesidir. Bu düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER