İzmitten kısa kısa

İzmitten kısa kısa -Çorba çeşmesinden günde 4 bin kişi çorba içiyor


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesince kentin 4 ayrı noktasında hizmete açılan çorba çeşmelerinden günde ortalama 4 bin kişinin yararlandığı bildirildi.
     Belediyenin Sosyal ve Yardım İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çorba çeşmelerinin Sabri Yalım Parkı, Doğu Kışla Gençlik Parkı girişi, Alikahya ve Kuruçeşme bölgelerinde bulunduğunu belirtilerek, çeşmelerden 07.00-09.00 saatlerinde haftanın 7 günü çorba verildiği kaydedildi.
     Çeşmelerin, dönüşümlü olarak yayla, mercimek ve ezogelin çorbasıyla hizmet verdiği ifade edilen açıklamada, hijyen ve temizliğe büyük önem verildiği belirtildi.
     Çorba çeşmelerinin sayısının arttırılması yönünde vatandaşlardan yoğun talep geldiği ve günde yaklaşık 4 bin kişinin faydalandığı bildirildi.
    
     -İzmitspora ziyaret
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmitsporu ziyaret etti.
     Doğana ziyareti sırasında AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve Spor Danışmanı Zeki Kutlu da eşlik etti.
     Belediye olarak spor ve sporcu dostu olduklarını, spor yapanlara gerekli malzeme yardımında bulunduklarını belirten Doğan, tesisleşme konusunda da kulüplere yardımcı olduklarını kaydetti.
     Doğan, "Amatör spor kulüpleri bizim için önemli. Bu kulüpler, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmeli ve topluma kazandırmalıyız. Desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkan Yardımcısı Hüseyin Akçay, çalışmalar hakkında Doğana bilgi verdi.
    
     -Çukurbağ Mahallesini ziyaret etti
    
     Doğan, Çukurbağ Mahallesininde yapılan çalışmaları denetledi.
     Başkan yardımcıları Mehmet Öztürk ve Murat Demirin de eşlik ettiği ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, sorunların çözüme kavuşturulması için çalıştıklarını söyledi.
     Doğan, daha sonra Çukurbağ Mahalle Muhtarı Mustafa Demirtaşla, Yağız Sokakta yaşayan 82 yaşındaki Zübeyde Gökbayrakı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER