İzmitte sokaktaki eski ev eşyaları toplatılacak

İzmitte sokaktaki eski ev eşyaları toplatılacak


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi başlattığı uygulama ile vatandaşların eskiyen eşyaları ücretsiz toplanıyor.
     Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların ev eşyalarını yenilerken eski eşyalarını elden çıkarma konusunda sorun yaşadığını dikkate alarak özel bir ekip oluşturduklarını kaydetti.
     Bazı vatandaşların yasak olmasına rağmen eski ev eşyalarını sokağa atarak çirkin bir görüntüye neden olduklarını ifade eden Şener, bazılarının da bu eşyaları elden çıkaramamanın sıkıntısını yaşadığını bildirdi.
     Şener, belediye olarak bu sıkıntıyı düşünerek mobil ekip oluşturduklarını belirterek, Bu ekibimiz mahalleleri dolaşarak çekyat, koltuk gibi eski ev eşyalarını topluyor. Vatandaşlar, evlerindeki eski ev eşyalarının alınması için 444 41 00 numaralı telefonu arayabilirler. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda ekiplerimiz belirtilen adrese giderek eski ev eşyalarını alıyor. Günde ortalama 5 kamyon eski ev eşyası topluyoruz.
     Belediye ekiplerinin bu hizmet karşılığında vatandaşlardan herhangi bir ücret talep etmediği bildirilerek, eski ev eşyalarının toplanmasıyla ilgili olarak 2 araç ile 8 kişiden oluşan bir ekip oluşturulduğu kaydedildi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitte sokaktaki eski ev eşyaları toplatılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER