İzmirli çiftçinin rekor ikramiye kazanması

İzmirli çiftçinin rekor ikramiye kazanması -Bayındır ilçesinde, İddaa oyunundan 937 bin lira kazanan Ferdi Sılaydan kuponlarını yatırdığı bayinin çalışanı destek bekliyor


İZMİR (A.A) - Bayındır ilçesinde, İddaa oyunundan 937 bin lira ikramiye kazanan çiftçi Ferdi Sılaydan, kuponlarını yatırdığı bayinin çalışanı destek bekliyor.
     Bayındırda Halil Ergüvenin işlettiği İddaa bayisinde çalışan Levent Atamen, 22 Şubatta Ferdi Sılayın 2 liralık kupon oynadığını ve 1e 22 bahis oranındaki 4 maça yer verdiğini dile getirdi.
     Atamen, Sılayın ertesi gün aynı kuponu yeniden aynı şekilde oynadığını ve bugüne kadar İddaanın verdiği en büyük ikramiye olan yaklaşık 937 bin lira tutarındaki rekor ikramiyeyi kazandığını belirtti.
     Ferdi Sılayın sakin bir tavırla bayiye yeniden geldiğine değinen Atamen, Elinde kuponla geldi ve Kupona küçük bir ikramiye çıktı, bakabilir misiniz- dedi. Biz de inanamadık, 2 lira ile bu şekilde rakam kazanmak mucize oldu. İkramiye çıkan kişiden adet olduğu üzere destek bekliyoruz dedi.
    
     -Kahvehanedeki görüntüleri-
    
     Bu arada, Ferdi Sılayın, İddaa kuponlarını yatırdıktan sonra bir kahvehaneye gittiği öğrenildi.
     Kahvehane kamerasının görüntülerinde Sılayın, Orduspor ile karşılaşan Galatasarayın gollerini sevinçle karşıladığı gözlendi.
     Öte yandan, Bayındırdaki bazı esnaf, 33 yaşındaki Sılayın, son model bir araba ve traktör satın aldığını, babasının borçlarını ödediğini söyledi.
    
     Muhabir: Dilek Özdemir / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber İzmirli çiftçinin rekor ikramiye kazanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER