İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma -Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: -Müfettiş, Bayraklı ve Bornova belediye başkanlarını ifadeye çağırmış. Benden de yazılı savunma istedi. Cevabını verdik (Fotoğrafl


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İçişleri Bakanlığının, Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonla ilgili davanın geçen nisan ve temmuz aylarındaki duruşmalarını belediye personelinin izlemesi hakkında ön soruşturma başlatmasıyla ilgili olarak, Müfettiş, Bayraklı ve Bornova belediye başkanlarını ifadeye çağırmış. Benden de yazılı savunma istedi. Cevabını verdik dedi.
     İzmirdeki gazi derneklerinin yöneticileri, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Kocaoğlu, Türkiyenin terör belasıyla karşı karşıya olduğunu, terörün birlik ve beraberlikle çözülebileceğini, çözümün siyasetçilerde ve parlamentoda olduğunu belirtti.
     Kocaoğlu, ziyaretin ardından, bir gazetecinin İçişleri Bakanlığının Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonla ilgili davanın geçen nisan ve temmuz aylarındaki duruşmalarını belediye personelinin izlemesi hakkında ön soruşturma başlattığını hatırlatması üzerine, Müfettiş, Bayraklı ve Bornova belediye başkanlarını ifadeye çağırmış. Benden de yazılı savunma istedi. Adliyeye gelen insanları bizim mi çağırdığımız veyahut zorladığımız konusunda. Cevabını verdik diye konuştu.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER