İzmir Büyükşehir Belediyesinde bayramlaşma

İzmir Büyükşehir Belediyesinde bayramlaşma -Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu: (Belediyeye yönelik yolsuzluk iddiası davası) Yargı süreci devam ediyor, henüz bitmiş değil ve beraat edinceye kadar bu süreç devam edecek


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyedeki yolsuzluk iddialarına ilişkin davayla ilgili sürecin beraatle sonuçlanacağına olan inancını ifade etti.
     Kocaoğlu, Ramazan bayramı dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Salonunda belediye personeliyle bayramlaştı.
     Bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, belediye personeline sıkıntıların geride bırakıldığını kabul ederek iyi bir bayram geçirmelerini ve dinlenmelerini tavsiye ederek, Bayramdan sonra çok hızlı bir şekilde sahaya ineceğiz. Herkes kendi işini mükemmel şekilde yapmayı çalışacak. Çalışacağız, üreteceğiz dedi.
     Kocaoğlu, büyükşehir belediyesine yönelik yolsuzluk iddialarıyla düzenlenen operasyon sürecine değinerek, şu görüşleri dile getirdi:
     Süreç sonunda genel sekreterimiz Pervin Şenel Gençin de özgürlüğüne kavuşmasıyla birlikte içeride tutuklu arkadaşımız kalmadı. Yargı süreci devam ediyor, henüz bitmiş değil ve beraat edinceye kadar bu süreç devam edecek. Ama çok önemli bir mesafe aldık, 1,5 sene gibi çok sıkıntılı bir yolu birbirimize inanarak ve güvenerek, dayanışma içinde atlattık. İşlerimizi aksatmadık, İzmirli hemşehrilerimize mahcup olmadık.
    
     Muhabir: Ayten Aydın
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesinde bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER