İzmirdeki cinayet

İzmirdeki cinayet -Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı


İZMİR (A.A) - Bornova ilçesinde, bir kişinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
     Sinan Akyayın (25), Işıkkent semtinde bulunan bir lojistik firmasının parkında kendisini kovalayan ve eşkallerinin belli olmaması için çarşafla yüzlerini kapatan iki kişi tarafından silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği ekipleri, R.K. ve kuzeni Ö.Kyi gözaltına aldı.
     Zanlıların, geçen yıl Muşun Güzeltepe köyünde çıkan silahlı kavgada öldürülen Şakir Karakayanın akrabası olduğu, Sinan Akyayın ise bu olayla ilgili tutuklanan Süleyman Akyayın oğlu olduğu öğrenildi.
     Şüphelilerin, bir sosyal paylaşım sitesinde bir kadın adına sahte hesap açıp, bir süredir görüştükleri Sinan Akyayı, Aydından İzmire çağırıp buluştukları ve öldürdükleri iddia edildi.
     R.K. ve Ö.Knin sorgusu sürüyor.
     Işıkkent semti Alp Caddesinde bulunan bir lojistik firmasının parkına koşarak giren Sinan Akyay, kendisini kovalayan iki kişi tarafından başından ve göğsünden silahla vurulmuş, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olay sırasında lojistik firmasında çalışan Recep Solmaz da seken kurşunla yaralanmıştı. Zanlılar, olayın ardından kaçmıştı.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Ramazan Ercan
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER