İzmirde ve Diyarbakırda uyuşturucu operasyonu

İzmirde ve Diyarbakırda uyuşturucu operasyonu -Piyasaya uyuşturucu sürdüğü iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda 1i kadın 11 kişi gözaltına alındı


İZMİR (A.A) - İzmir ve Diyarbakırda piyasaya uyuşturucu sürdüğü iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda 1i kadın 11 kişi gözaltına alındı.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce piyasaya uyuşturucu süren şebekeye yönelik yaptığı operasyonun ardından aynı suç örgütüne yönelik ikinci bir operasyon düzenledi.
     Şebekenin organizasyonunda ve uyuşturucunun dağıtımında yer aldıkları belirlenen kişilere yönelik İzmir ve Diyarbakırdaki operasyonda K.U, R.Ç, G.Ç, N.S, E.U, İ.C.S, H.E, A.E, K.U, C.U. ve S.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılarda birlikte 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
     Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından İzmir Adliyesine sevk edildi.
     Aynı suç örgütüne yönelik daha önce yapılan operasyonda 127 kilo esrar ele geçirilmiş, 3 kişi tutuklanmıştı.
    
     -94 kilo esrar ele geçirildi-
    
     Bu arada, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonda 94 kilo esrar ele geçirildi.
     Kent girişinde durdurulan bir otomobilde arama yapan ekipler, 94 kilo esrar yakaladı. Araçtaki Y.K. ile H.D. gözaltına alındı. Zanlılardan H.Dnin terör örgütü PKK üyesi olduğu ve yardım yataklık yaptığı gerekçesiyle daha önce cezaevine girdiği belirtildi.
     Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber İzmirde ve Diyarbakırda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER