İzmirde gazeteciye darp

İzmirde gazeteciye darp -Trafik kazasına karışan İHA muhabiri, aracına çarpan otomobildeki kişi tarafından darp edildi


İZMİR (A.A) - Trafik kazasına karışan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Tansu Edip Gökbudak, aracına çarpan otomobildeki bir kişi tarafından darp edildi. Saldırganlar Gökbudakın aracını da parçaladı.
     Gökbudakın kullandığı ajansa ait otomobil, 1397 Sokakta Mürselpaşa Bulvarı yönünden gelen H.E. yönetimindeki 20 U 7884 plakalı otomobille çarpıştı. Maddi hasarın oluştuğu kaza sonrası otomobilde yolcu olarak bulunan S.S, aşağı inerek gazeteci Gökbudakı darp etti. Bir süre Gökbudakı kovalayan S.S, daha sonra olay yerinden H.E ile birlikte otomobille uzaklaştı.
     Kaçan şüpheliler, Gökbudakın polise yaptığı şikayet üzerine yakalanarak, gözaltına alındı.
     Gökbudak, otomobille 1397 Sokaktan çıkmak üzereyken, Mürselpaşa Bulvarından hızla gelen aracın otomobiline çarptığını, kaza sonrası aracından inerek diğer araçtakilerin sağlık durumunu sorduğunu, bu sırada araçtan inen S.Snin küfretmeye başlayarak, kendisini darp ettiğini söyledi.
     S.Snin darp olayının ardından kendisini bir süre de kovaladığını anlatan Gökbudak, Elinde bıçak mı, silah mı olduğunu anlayamadığım bir şey vardı. Polisi arayarak durumu bildirdim. Bu sırada araca zarar vermişler. Camını kırmışlar, anahtarını da almışlar. Şahısların alkollü olduğunu öğrendim. Davacı ve şikayetçi oldum.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber İzmirde gazeteciye darp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER