İzmirde eski eşini yaralayan kişinin yargılanması

İzmirde eski eşini yaralayan kişinin yargılanması -Eski eşini 11 yerinden bıçakla yaralayan sanığın yargılandığı davada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının katılma talebi kabul edildi


İZMİR (A.A) - İzmirde eski eşini 11 yerinden bıçakla yaralayan sanığın yargılandığı davada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının katılma talebi kabul edildi.
     İzmir 17. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Niyazi Özdemir, davacı Semal Özçevik ile avukatlar katıldı. Duruşmada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının davaya katılma talebi ele alındı.
     Hakim Ayhan Parmaksız, müdahillik dilekçesini okuyarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının davaya katılmasına karar verdi.
     Daha sonra söz alan sanık Özdemir, duruşmada pişman olduğunu ifade ederek, Müşteki beni yanına çağırdığında keşke o lafları söylemeseydi, çocuğun benden olmadığını söylemeseydi. Tahliyemi talep ediyorum dedi.
     Hakim Parmaksız, Semal Özçevikin dosyadaki raporlarla birlikte İzmir Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğüne sevk edilerek, organlarının birinin işlevini sürekli yitirmesi ya da zayıflamasına sebep olan bir yaralamanın olup olmadığına yönelik rapor istenmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
     Gaziemir ilçesinde ağustos ayında meydana gelen olayda, 7 yıl önce boşandığı eski eşinin tekrar bir araya gelme teklifini reddeden Semal Özçevik (37), 11 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanmış, polis tarafından yakalanan Niyazi Özdemir çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Gülcan Kaplan / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber İzmirde eski eşini yaralayan kişinin yargılanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER