İzmirde dolandırıcılık operasyonu

İzmirde dolandırıcılık operasyonu -Vatandaşları, hastanelerdeki işlerini para karşılığında yapma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen kişi yakalandı -Zanlının hasta ve yakınlarıyla yaptığı görüşmeler, hastanelerin güvenlik kameralarınca


İZMİR (A.A) - İzmirde, vatandaşları hastanelerdeki işlerini para karşılığında yapma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen kişi yakalandı.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Huzur Timi ekipleri, hasta ve yakınlarının bir kişinin para karşılığında işlerini yapma, işlemlerini öne alma vaadiyle dolandırdığı yönündeki şikayetler üzerine çalışma başlattı. Bu kapsamda hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan ve Sivas Cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Doğan D. (53) takibe alındı.
     Son olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görülen Doğan D. yakalanarak gözaltına alındı.
     Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde de dolandırıcılık olayına karıştığı öne sürülen Doğan D.nin, İzmir ve ilçeleri ile Manisa, Afyon gibi birçok ildeki hastanelerde vatandaşlara para karşılığı yardımcı olacağı vaadinde bulunduğu, aldığı paralarla ortadan kaybolduğu iddia edildi.
     Bu arada Doğan D.nin hastanelerdeki hasta ve yakınlarıyla yaptığı görüşmeler, çeşitli hastanelerin güvenlik kameralarınca görüntülendi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber İzmirde dolandırıcılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER