İzmi0t Belediyesinden kısa kısa

İzmi0t Belediyesinden kısa kısa -İzmitte ekmek fırınları denetlendi


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesine bağlı zabıta ekipleri kentteki ekmek fırınlarını denetledi.
     İzmit Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, denetimler sırasında normalde 300 gram olması gereken ekmeklerin 15 ile 20 gram fazla geldiği belirtilerek, denetimde bulunulan hiçbir iş yerinde ekmek gramajıyla ilgili herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı kaydedildi.
     Ekmeklerin gramajı fazla olduğunun tespit edildiği anlatılan açıklamada, denetimlerin kentin dört bir yanında 24 saat boyunca devam edeceği ifade edildi.
     Açıklamada, kurallara uymayan esnaflar hakkında yasal işlem yapmaktan kaçınılmayacağı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:
     Yapılan denetimlerde esnaflara ekmek satarken eldiven giymelerini, ekmekleri kapalı dolaplarda bulundurmalarını ve hijyene büyük önem vermelerini hatırlatıyoruz. İzmitli esnafların duyarlılığı bizleri memnun etmektedir.
    
     -Doğan, Musiki Derneği üyeleriyle bir araya geldi
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Musiki Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
     Gölkayparkta düzenlenen kahvaltıda konuşan Doğan, belediye olarak sanatsal aktivitelere büyük önem verdiklerini belirterek, Sokakta Sanat Var projesi ile sanatın pek çok alanını İzmit sokaklarında halkla buluşturduklarını söyledi.
     Kocaeli Musiki Derneği Başkanı Vehbi Hopalı ise sanatsever yöneticilerin kentteki varlığının kendileri için önemli bir şans olduğunu dile getirerek, kentte sanatın gelişmesi adına her türlü organizasyona sıcak baktıklarını kaydetti.
    
     -Cephanelik Spor Kompleksindeki boş dükkanlar kiralanacak
    
     Cephanelik Spor Kompleksindeki boş dükkanların kiralanması için ihale düzenleneceği bildirildi.
     İzmit Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Cephanelik Spor Kompleksindeki bazı yerlerin ihaleyle kiraya verileceği belirtilerek, tesislerdeki 10 ve 13 metrekarelik 2 adet büfe ile 250 metrekarelik kafeterya için 10 Aralık Pazartesi günü ihalesi yapılacağı kaydedildi.
     Açıklamada, büfe ve kafeteryanın birlikte aylık kira bedelinin bin lira olduğu ve 3 yıllık kira tutarının peşin alınacağı anlatılarak, ihaleye girmek isteyenlerin 7 Aralık Cuma gününe kadar Emlak İstimlak Müdürlüğüne başvurmaları gerektiği bildirildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmi0t Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER