ızılaydan yeni görevine başlayan Garnizon ve

ızılaydan yeni görevine başlayan Garnizon ve İl Jandarma Komutanına ziyaret


SİNOP (A.A) - Sinop Kızılay Şube Yönetimi, Sinopta yeni görevine başlayan Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Osman Çoşkunu makamında ziyaret etti.
     Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Sinop Kızılay yönetimi olarak Sinopta yeni görevine başlayan Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Osman Çoşkuna yeni görevinde başarılar dilediklerini, İlimizde yapmış olduğumuz çalışmalar ile Türk Kızılayı tarafından Türkiye genelinde yürütülen Güvenli Kan Temini projesi projesi hakkında kendisine bilgiler sunduk dedi.
     Garnizon ve İl jandarma Komutanı J. Albay Osman Çoşkun ise yeni görevine başlaması nedeniyle Sinop Kızılay Şubesinin kendisine yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, Türk Kızılayının ülkemizde olduğu kadar dünyada da başarılı çalışmalar yürüttüğünü, yapılan kan bağışlarının hasta insanlara yeniden hayat verdiğini belirterek kan bağışının önemlidir.
     Ziyarete, Orta Karadeniz Bölgesi Samsun Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ile Kızılay Kan Bağış Uzmanı Murat Çakmakta katıldı.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Mustafa Çavuş
<< Önceki Haber ızılaydan yeni görevine başlayan Garnizon ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER