İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs:

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs: EXPO 2020 hedefini içselleştirerek, kentin olmazsa olmaz coşkusunu, heyecanını tüm İzmirlilere ulaştırmalıyız


İZMİR (A.A) - İZFAŞ Genel Müdür Vekili ve EXPO 2020 İzmir Yönlendirme Kurulu Üyesi Mehmet Şakir Örs, EXPO 2020 hedefini içselleştirip, kentin olmazsa olmaz coşkusunun tüm İzmirlilere ulaştırılması gerektiğini bildirdi.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamaya göre, Örs, İzmir EXPO 2020 Derneği Başkanı Bülent Kökten, Başkan Yardımcısı Bahadır Şengören ve Yönetim Kurulu Üyesi Çağlar Şentürkün ziyaretinde yaptığı konuşmada, İzmir Enternasyonal Fuarında İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) işbirliği ile oluşturulması planlanan EXPO tanıtım alanında İzmir EXPO 2020 Derneğine yer vermekten mutlu olacaklarını belirtti.
     EXPO 2020 hedefinin, 7den 70e İzmir halkına yaygınlaştırılması gerektiğine dikkati çeken Örs, şunları kaydetti:
     Derneğin çıkış noktası çok güzel. Kamusal kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum örgütleri ile yapılacak olan çalışmalar da çok önemli. İzmirlilere EXPOnun ne olduğu anlatmak, farkındalık yaratmak gerekiyor. EXPO 2020 hedefini içselleştirerek, kentin olmazsa olmaz coşkusunu, heyecanını tüm İzmirlilere ulaştırmalıyız. EXPO 2020 hedefini en geniş kitlelere yaygınlaştırmalı ve bu konuda halkımızı bilinçlendirmeliyiz. İzmir olarak adaylık sürecini en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.
     Kökten ise derneğin, İzmir Enternasyonal Fuarının, EXPO çalışmalarını İzmirlilere tanıtmada çok iyi bir fırsat olduğunu, dernek olarak İzmir Fuarında yer alarak gençlere ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER