İtfaiyecilik Haftası

İtfaiyecilik Haftası -Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: İtfaiye teşkilatımız, Türkiyeye örnek hale geldi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İtfaiye teşkilatımız, Türkiyeye örnek hale geldi dedi.
     Karaosmanoğlu, itfaiyecilik haftası nedeniyle İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ile yöneticileri kabul etti. İtfaiyeciliğin sevda, aşk ve fedakarlık işi olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, şöyle konuştu:
     Yangınların ve afetlerin meydana gelmeden önlenmesi çok önemlidir. İtfaiye teşkilatımız, Türkiyeye örnek hale geldi. Türkiyenin göz bebeği olan Kocaeli İtfaiyesini, dünyada örnek hale getirmek istiyoruz. Meslek edindirme kurslarında yangınların önlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınmasına yönelik derslerin verilmesinin faydalı olacağına inanıyoruz. Plajlarda görev alan cankurtaranlar ve gönüllü itfaiyecilerimiz çok sayıda kişinin hayatını kurtardı. İtfaiyemiz, Türkiyede konuşulan, her yerde anlatılan bir teşkilat haline geldi.
     İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara da hafta dolayısıyla yapılacak etkinlikler ve Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesinin çalışmalarına yönelik bilgi aktardı.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İtfaiyecilik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER