İtfaiye Haftası

İtfaiye Haftası -Denizli Belediyesi İtfaiyesi 2012 yılında bin 523 yangına, 116 kazaya, 266 su baskınına müdahale etti, 138 kurtarma operasyonuna katıldı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesi İtfaiyesinin 2012 yılında bin 523 yangına, 116 kazaya, 266 su baskınına müdahale ettiği, 138 kurtarma operasyonuna katıldığı bildirildi.
     İtfaiye Haftası etkinlikleri, Delikliçınar Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başladı.
     Törende, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
     Gökoğlan, törenin ardından yaptığı konuşmada, itfaiye teşkilatının, yangın, kaza demeden bütün imkanları seferber ederek insanların yardımlarına koştuğunu belirtti.
     İtfaiyenin yangınla özdeşleşen bir kurum olmasına rağmen, değişen yaşam şartlarına paralel bir çok kurtarma operasyonuna imza attığını ifade eden Gökoğlan, Sadece yangınla mücadele değil, arama kurtarma, afet, sel, göçük, trafik kazaları, denetim, eğitim ve tatbikatlar da itfaiye teşkilatımızın görevleri arasında yer almaktadır. Denizli itfaiyesinin Denizlilerin can ve mal güvenliğini esas alan çalışmaları hız kesmeden devam edecektir dedi.
     Gökoğlan, Denizli Belediyesi İtfaiyesinin 2012 yılı çalışmaları hakkında da bilgi vererek, 2012 yılında ekiplerimiz 113 personelle bin 523 yangına, 116 kazaya, 138 kurtarma operasyonuna, 266 su baskınına müdahale etti. Çok şükür hepsinde başarılı bir grafik çizdik diye konuştu.
     İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, itfaiyenin kullandığı araç ve gereçler Delikliçınar Meydanında kurulan stantta tanıtıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER