İşten çıkartıldıklarını öne süren işçilerin eylemi

İşten çıkartıldıklarını öne süren işçilerin eylemi -Nakliyat-İş Sendikası üyeleri, Borusanın Beyoğlundaki Kültür Sanat Merkezideki eylemi sonlandırdı


İSTANBUL (A.A) - Borusanın Beyoğlundaki Kültür Sanat Merkezinin ikinci katında işten çıkartıldıkları iddiasıyla eylem yapan Nakliyat-İş Sendikası üyeleri, eylemi sonlandırdı.
     DİSKe bağlı Nakliyat-İş Sendikası üyelerinin, İstiklal Caddesi 213 numaradaki Kültür Sanat Merkezinin ikinci katındaki eylemlerine son vererek, binadan çıktılar.
     Binan önünde işçiler adına bir açıklama yapan sendikanın genel başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu, Borusan lojistikte çalışan işçilerin önce performans düşüklüğü iddiası, daha sonra başka gerekçelerle işten çıkartıldıklarını öne sürdü. Binadaki eylem sırasında holdingin yöneticileriyle telefon görüşmesi yaptıklarını anlatan Küçükosmanoğlu, Borusan yönetimi, 22 Haziran Cuma günü saat 11.00de bir araya gelerek sorunu çözeceklerine dair söz verdiler. Biz de bu çerçevede işgal eylemimizi ve direnişimi sonlandırdık. Cuma günü temennimiz sorunun çözülmesi, işçi arkadaşlarımızın işe dönmesi ve sendikamızın taleplerinin yerine getirilmesidir dedi.
     Talepleri çerçevesinde sloganlar atan grup, daha sonra binanın önünden ayrıldı.
    
     Muhabir: Etem Geylan/Neşat Ergül
     Yayıncı:
<< Önceki Haber İşten çıkartıldıklarını öne süren işçilerin eylemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER