İstanbul Büyükşehir Belediyespordan Yiğidolara bir çelme

İstanbul Büyükşehir Belediyespordan Yiğidolara bir çelme daha -İstanbul Büyükşehir Belediyespora karşı son dönemlerde başarısız bir grafik çizen Sivasspor, rakibine yine mağlup olarak Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubundan çıkma


SİVAS (A.A) - İstanbul Büyükşehir Belediyespora karşı son dönemlerde başarısız bir grafik çizen Sivasspor, rakibine yine mağlup olarak Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubundan çıkma şansını zora soktu.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bir haftada 2 kez karşılaşan Sivasspor, önceki maçta olduğu gibi dünkü karşılaşmada da galibiyet için fırsatlar yakalamasına İstanbul ekibine boyun eğdi. Kırmızı-beyazlı ekip, geçen hafta sonu deplasmanda 4-2 mağlup olduğu İstanbul temsilcisine evinde de 2-1 yenilerek gruptan çıkma yolunda darbe aldı.
     İstanbul ekibiyle yaptığı her iki maçı da kırmızı kartla nedeniyle 10 kişi tamamlayan ve penaltı kaçıran Yiğidolar, aldığı bu 2 yenilgiyle taraftarını üzdü.
     Gruptaki ilk maçında sahasında Bursasporu 4-0 mağlup eden Sivasspor, son 3 karşılaşmada galibiyete hasret kaldı. Eskişehirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespora dış sahada 4-2 ve evinde 2-1 yenildi. Kırmızı-beyazlı ekip, gruptaki 5. maçında 6 Mayısta deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.
    
     -Yiğidolar, İstanbul Büyükşehir Belediyespora son 3 maçta yenildi-
    
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bu sezon 4 kez karşılaşan Sivasspor, rakibiyle yaptığı son 3 maçta sahadan yenik ayrıldı.
     Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı İstanbul ekibine, sezonun ikinci yarısında iç sahada 1-0 mağlup olan Sivasspor, rakibine Süper Finalde de 4-2 ve 2-1lik skorlarla yenildi. İstanbul ekibine karşı bu sezon galibiyet elde edemeyen Sivasspor, rakibini en son geçen sezonun ikinci yarısında deplasmanda 2-1 mağlup etmişti.
    
     -Yiğidolara şampiyonluk yolunda darbe vurmuşlardı-
    
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Süper Ligde 10, Süper Finalde ise 2 kez karşılaşan Sivasspor, geride kalan 12 maçın 4ünden galibiyetle, 1inden beraberlikle, 7sinden mağlubiyetle ayrıldı.
     Taraflar arasında geride kalan 12 maçta, Sivasspor rakip filelere 14 gol atarken, kalesinde ise 18 gol gördü. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 2008-2009 sezonunda ligde Sivasta 2-1 yendiği Sivasspora şampiyonluk yolunda büyük darbe vurmuştu. 2008-2009 sezonunun 31. haftasında Sivasta İstanbul ekibine 2-1 yenilerek, ligin bitimine 3 hafta kala liderlik koltuğunu Beşiktaşa kaptıran Sivasspor, o sezon ligi 66 puanla, şampiyon Beşiktaşın 5 puan gerisinde ikinci sırada tamamlamıştı.
     Sivasspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında geride kalan 12 maçın skorları şöyle:
    
     2007-2008 Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-1 (lig)
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor: 0-2 (lig)
     2008-2009 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor: 0-3 (lig)
     Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1-2 (lig)
     2009-2010 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor: 1-0 (lig)
     Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0-1 (lig)
     2010-2011 Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0-4 (lig)
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor: 1-2 (lig)
     2011-2012 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor: 1-1 (lig)
     Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0-1 (lig)
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor: 4-2 (Süper Final)
     Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1-2 (Süper Final)
     (AHM-MTE)
<< Önceki Haber İstanbul Büyükşehir Belediyespordan Yiğidolara bir çelme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER