İstanbulda uyuşturucu operasyonu

İstanbulda uyuşturucu operasyonu -Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Beylikdüzündeki bir adrese düzenlenen operasyonda, 10 kilogram bonzai maddesi ele geçirildi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Beylikdüzündeki bir adrese düzenlenen operasyonda, 10 kilogram bonzai maddesi ele geçirildi.
     Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik başlattığı çalışma kapsamında gözaltına alınan bir kişiden, uyuşturucu maddeleri temin ettikleri şüphelilerin bilgisine ulaştı.
     Yapılan araştırmada, uyuşturucu maddeleri temin eden Yıldız Ç. ile Gülbüz Anın kimliklerini belirleyen polis, bu kişilerin kaldıkları İstanbul Beylikdüzündeki adrese operasyon düzenledi.
     Operasyonda, Yıldız Ç. ile Gülbüz A, gözaltına alınırken, bu kişilerin ev ve otomobillerinde yapılan aramalarda, 3 poşet içerisinde 10 kilogram bonzai maddesi ve bonzai yapımında kullanıldığı tahmin edilen 20 litre kimyasal sıvı ele geçirildi.
     Şüphelilerden Gülbüz A, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Yıldız Ç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İstanbulda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER