İstanbulda Kastamonu Günleri etkinliği düzenlenecek

İstanbulda Kastamonu Günleri etkinliği düzenlenecek


KASTAMONU (A.A) - Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından İstanbul Feshanede Kastamonu Günleri düzenleneceği bildirildi.
     Vali Erdoğan Bektaş, 16-19 Mayıs tarihlerinde 6ıncısı düzenlenecek etkinliğe yönelik yapılan istişare toplantısında, İstanbulda yoğun bir Kastamonulu nüfus bulunduğunu söyledi.
     Asıl hedef kitlelerinin İstanbul olduğunu ifade eden Bektaş, İstanbulda ilimiz nüfusunun 2-3 katı hemşehrimiz yaşıyor. Buraları bırakıp gitmişler. Bunun faturası da bize çok ağır olmuş. Şehir enerjisini kaybetmiş. İstanbuldaki potansiyelimizden yeterince faydalanamıyoruz dedi.
     AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen de ilin tanıtımının profesyonelce yapılmasının önemli olduğunu vurgulayarak Turizmi canlandırmak adına daha profesyonel çalışmaları yapmalıyız. Kas-Der bizim gururumuzdur. Yerel imkanlarımızla sahip çıkmamız lazım diye konuştu.
     Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu da İstanbulun 39 ilçesinin 33ünde teşkilatlandıklarını, 50 bin üyeye ulaştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldırım
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber İstanbulda Kastamonu Günleri etkinliği düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER