İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı


KAYSERİ (A.A) - MAZLUMDER Kayseri Şubesi Başkan Vekili Ahmet Taş, İsrailin Gazzeye saldırısına ilişkin olarak, Petrol üreticisi bölge ülkelerinin katliamlar karşısında seslerinin çıkmamasını da insanlık adına utanç verici ve manidar buluyoruZ dedi.
     Taş, düzenlediği basın toplantısında, işgalci İsrail-in savunmasız Gazze halkına karşı acımasız saldırının ve katliamların bir türlü durdurulamadığını söyledi.
     Savunmasız ve silahsız Gazze halkı üzerine her gün yüzlerce bomba yağdıran, şehri harabeye çeviren İsrailin saldırılarında 130-dan fazla insanın katledildiğini ifade eden Taş, şöyle devam etti:
     Ne hazindir ki dünyanın süper güçleri İsrail-e dur demek şöyle dursun, sanki saldıran silahsız Gazze halkıymış gibi İsrail-in kendini savunma hakkı var diyerek katliama çanak tutup katillere moral veriyorlar. Bizler MAZLUMDER olarak katliam sanığı İsrail-i şiddetle kınarken, petrol üreticisi bölge ülkelerinin katliamlar karşısında seslerinin çıkmamasını da insanlık adına utanç verici ve manidar buluyoruz. Katliama ses çıkarmayıp zalime sessiz kalan, tüm devlet ve insanları olaya sahip çıkmaya davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER