İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -Kayseride saldırıyı protesto eden grup, Netanyahu ve Obamanın fotoğrafları bulunan kutuyu hedef alarak, temsili şeytan taşladı


KAYSERİ (A.A) - İsrailin Gazzeye düzenlediği hava saldırısını Kayseride protesto eden grup, İsrail Başbakanı Netanyahu ve ABD Başkanı Barack Obamanın fotoğrafları bulunan kutuyu hedef alarak, temsili şeytan taşladı.
     Cumhuriyet Meydanında toplanan Kayseri Gönülü Kültür Kuruluşları üyesi yaklaşık 100 kişi, Kahrolsun İsrail, Gazzeye selam, direnişe devam sloganları atarak, İsraili kınadı.
     Grup adına konuşan Ahmet Taş, saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, saldırıların bir an önce durdurulmasını istedi.
     İslam dünyasından katliamlara sessiz kalmamaları çağrısında bulunan Taş, Gazzede yaşanan acımasız katliamın derhal sona erdirilmesi için İslam İşbirliği Teşkilatını, Arap Birliği Teşkilatını, Orta Doğunun insanlık vicdanını kaybetmiş devlet yöneticilerini ve halklarını göreve davet ediyoruz. Siyonist katliamında hayatını kaybeden Gazzeli kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, Gazze halkına baş sağlığı diliyoruz diye konuştu.
     Açıklamanın ardından, üzerlerini beyaz örtü ile sarıp sembolik ihrama giren iki kişi, İsrail Başbakanı Netanyahu ve ABD Başkanı Barack Obamanın fotoğrafları bulunan kutuyu hedef alarak, temsili şeytan taşladı.
     ABD ve İsrail bayraklarını yakan grup, saldırıda hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim okunması ve duanın ardından olaysız dağıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER