İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -Saldırı Adıyamanda protesto edildi


ADIYAMAN (A.A) - İsrailin Gazzeye yönelik saldırıları Adıyamanda protesto edildi.
     Demokrasi Parkında toplanan grup, ellerinde dövizlerle İsrail aleyhine bir süre slogan attı.
     Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, gruptakiler adına yaptığı açıklamada, İsrailin Filistin halkına yönelik acımasız katliamlara başladığını ve yapılan saldırılarda birçok sivilin öldüğünü söyledi.
     Bölgede yaşanan iç savaşlar ve terör olaylarının arkasında doğrudan veya dolaylı olarak İsrailin olduğunu ifade eden Beyazkaya, İsrail kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir. İsrail, Türkiyeye ait toprakların da içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirebilmek için her türlü yönteme başvurmaktadır dedi.
     Beyazkaya, Birleşmiş Milletler ve bölge ülkelerin İsrailin saldırılarını sadece kınamakla yetindiğini ve kınamanın İsraile onay vermekten öte olmadığını savundu.
     Mavi Marmara Gemisine yönelik saldırıda hayatını kaybeden Fahri Yaldızın Annesi Zeliha Yaldız ise İsrailin öldürdüğü insanların kanının yerde kalmayacağını söyledi.
     İsrail demesin ki benim yaptıklarım bize kar kaldı, Müslümanlar seslerini çıkarmıyorlar, Müslümanların kulağı işitmiyor, kendilerini sağırlığa vuruyorlar. Bir gün çıkarız meydana siz bilirsiniz başınıza ne gelir. Bizim kanımız Filistinlilerin kanına karışmış. Biz onlarla sonuna kadar kardeşiz diyen Yaldız, Mavi Marmara Gemisine yönelik saldırı davasından vazgeçmeyeceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan - Hakan Furkan / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER