İsrailin Gazzeye saldırıları

İsrailin Gazzeye saldırıları -ESDER Antalya Şube Başkanı Çevik, İsrailin Gazzeye saldırılarını kınadı


ANTALYA (A.A) - Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Antalya Şube Başkanı Aydın Çevik, İsrailin Gazzeye saldırılarını kınadı.
     Çevik, yaptığı yazılı açıklamada, İsrailin saldırıları sonucu 11 Filistinlinin şehit olduğunu, 160 kişinin de yaralandığını belirtti.
     Şehitlerden birinin 11 aylık bir bebek, diğer birinin 6 yaşında bir çocuk olduğunu vurgulayan Çevik, şunları kaydetti:
     Görünen o ki, İsrail büyük bir katliama hazırlanmaktadır. Yedek askerlerini de silah altına çağırması, katliamın büyük olacağını göstermektedir. ABDnin İsraili desteklemesi, Batı dünyasının ikiyüzlü ve çifte standartlı tutumları tiksinti verecek boyutlara ulaşmıştır. İnisiyatif haklarını kısmen veya tamamen Siyonist, Haçlı ittifakına terk etmiş İslam ülkelerinin yöneticileri ise kendi toplumlarını uyutma yoluna girmişlerdir. İsrail katliamlarını ve bu katliamları destekleyen ABDnin tutumunu lanetliyoruz. Gazze halkına yapılan katliama karşı yiğitçe tavır koyan yöneticileri alkışlıyor, katliamlara sessiz kalan Batı dünyasını ve menfaatlerini Batı dünyasının peşine takılmakta gören İslam dünyasındaki yönetimleri kınıyoruz.
     Çevik, sivil toplum kuruluşları ve ESDER olarak her zaman olduğu gibi şimdi de Gazzeli ve Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını, maddi manevi her türlü desteği vereceklerini dile getirerek, herkesi Filistin meselesine ve Gazze halkına sahip çıkmaya davet etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İsrailin Gazzeye saldırıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER