Isparta Valisi Oğuz, Müftü Avcıyı ziyaret

Isparta Valisi Oğuz, Müftü Avcıyı ziyaret etti


ISPARTA (A.A) - Isparta Valisi Memduh Oğuz, Ramazan ayının, kardeşlik bağlarının daha güçlenmesi, kırgınlıklar ile dargınlıkların kaybolması, 11 ayda aşınmış insanlık gemisinin onarılması için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.
     Vali Oğuz, Isparta Müftüsü Mehmet Emin Avcıyı ziyaret etti.
     Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, Ramazan ayının manevi değerinin yanı sıra mülki idare açısından da önemli bir ay olduğunu belirtti. Ramazan ayının barış, kardeşlik, huzur ve selamet ayı olduğuna işaret eden Oğuz, Ramazan ayında, asayişi bozuk olan yerlerde bile suç oranlarında azalma meydana geldiğini dikkati çekti.
     Ispartanın, huzurlu, ahenkli ve asayişi tam temin edilmiş bir kent olduğunu ifade eden Vali Oğuz, Ramazan ayı, böyle vilayetlerde bünyenin daha kuvvetlendirilmesine vesile olur. Ramazan ayı kardeşlik bağlarımızın daha güçlü olmasına, aramızda varsa eğer ufak tefek kırgınlıklar ve dargınlıkların halledilmesine, 11 ayda aşınmış insanlık gemisinin onarılmasına bir ciddi fırsat meydana getirir diye konuştu.
     Oğuz, Ramazan ayının Ispartalılara ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni etti.
     Müftü Mehmet Emin Avcı da Ramazan ayı için de her yönüyle dolu dolu programlar hazırladıklarını kaydetti. Kentteki 14 camide teravih namazlarının hatim ile kılınacağını anlatan Avcı, Mimar Sinan Camisinde her gün iftar yemeği verileceğini ve Ramazanın son 10 günü sahur yemekleri de verileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Isparta Valisi Oğuz, Müftü Avcıyı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER