Isparta Cumhuriyet Başsavcısının milletvekiline tazminat davası

Isparta Cumhuriyet Başsavcısının milletvekiline tazminat davası açması -CHP Isparta Milletvekili Öner: Davanın açılmasından hoşnuduz. Bu şekilde gerçek ortaya çıkacaktır


ISPARTA (A.A) - CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırımın aleyhine açtığı tazminat davasına ilişkin, Davanın açılmasından hoşnuduz. Bu şekilde gerçek ortaya çıkacaktır dedi.
     Öner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 Şubatta yerel yayın yapan bir televizyon kanalında söylediği sözler üzerine Yıldırımın aleyhine 10 bin liralık manevi tazminat davası açmasıyla ilgili mahkemeden kendisine bildirim yapıldığını söyledi.
     Tazminat davasının açılmasından memnun olduğunu ifade eden Öner, Davanın açılmasından hoşnuduz. Bu şekilde gerçek ortaya çıkacaktır. Suçlamamız sadece Yıldırım ile Cumhuriyet Savcısı Mehmet Diken hakkındadır. Isparta Adliyesindeki diğer hakimlere yönelik bir açıklamamız olmamıştır diye konuştu.
     Yıldırım, bir televizyon programında kendisi ve yürüttüğü görev hakkında kişilik haklarını zedeleyici ve küçük düşürücü ifadeler kullandığı iddiasıyla Öner aleyhine 10 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Cumhuriyet Başsavcısının milletvekiline tazminat... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER