Ispartada MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları

Ispartada MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları -Kentte meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi (Görüntülü)


ISPARTA (A.A) - Ispartada meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
     Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından basına dağıtılan ilginç kazalar yer alıyor. Görüntülerde Mimar Sinan Caddesinde trafikte koşarak yolun karşısına geçmek isteyen bir çocuk, otomobilin çarpması sonucu bir süre sürükleniyor. Daha sonra aracın önünden kalkan çocuk, otomobilin hızlı olmaması nedeniyle kazadan yara almadan kurtuluyor.
     Vatan Mahallesi Karakavak Caddesinde ise sinyalizasyon bulunmayan kavşakta iki otomobil çarpıştı. Kazada otomobillerde maddi hasar meydana gelirken, 5 kişi de hafif yaralandı. Kaymakkapı Meydanında ise ışık ihlali yapan araca başka bir araç çarptı.
     Otogar Kavşağında meydana gelen kazada ise kırmızı ışıkta geçen kamyonet, bir otomobille çarpıştı. Kazada maddi hasar oluştu. Demirköprü Kavşağında meydana gelen trafik kazasında da Adnan Menderes Bulvarına dönen otomobil yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Kazada yaya ağır yaralandı.
     Vatan Mahallesi Karakavak Caddesinde ise minibüs, motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten yol kenarına fırlayan sürücü ağır yaralandı.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ispartada MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER