İŞKUR otobüsü Çankırıda

İŞKUR otobüsü Çankırıda -İŞKUR hizmetlerini tanıtmak amacıyla yola çıkan otobüsün ilk durağı Çankırı oldu.


ÇANKIRI (A.A) - Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) hizmetlerini tanıtmak amacıyla yola çıkan İŞKUR otobüsünün ilk durağı Çankırı oldu.
     Avrupa Birliği ile İŞKUR tarafından ortak yürütülen Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu kapsamında hazırlanan İŞKUR otobüsü Çankırıya geldi.
     Proje Koordinatörü Jale Lola Anagnan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin amacının İŞKURun yaptığı hizmetleri tanıtmak olduğunu ifade ederek, Kurumun çalışmalarını insanlara anlatmak istiyoruz. Bir çok insan kurumun tam olarak ne yaptığını bilmiyor. İş arayanla, işçi arayana bilgi vererek onların daha kolay bir şekilde birbirlerine ulaşmalarını sağlamak istiyoruz dedi.
     Kampanyanın iki etaptan oluşacağını dile getiren Anagnan, ilk etapta 21 ilin dolaşılacağını, Çankırının da ziyaret edilen ilk il olduğunu söyledi.
     Anagnan, ikinci etapta ise 22 ili gezeceklerini ifade ederek, Proje tamamlandığında 43 ili ziyaret etmiş, oradaki insanlara İŞKURu anlatmış olacağız. Her ilde 2 gün kalacağız diye konuştu.
     İŞKUR otobüsünde kendilerini ziyaret edenlere bilgi vereceklerini, bunun yanında da proje yaygınlaştırma uzmanlarının iş yerlerini ziyaret edeceğini aktaran Anagnan, İŞKUR hakkında insanlarda farkındalık oluşturmak istediklerini kaydetti.
     (ÖA-SÖ-YIL-SBR)
<< Önceki Haber İŞKUR otobüsü Çankırıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER