İskenderunda elektrik kesintisi sıkıntısı

İskenderunda elektrik kesintisi sıkıntısı -Toroslar Edaş Bölge Müdürü Dal: İskenderundaki elektrik sorunu çözmek için çalışıyoruz


HATAY (A.A) - Toroslar Edaş Bölge Müdürü Mahmut Nimet Dal, İskenderunda yaşanan elektrik sorununu çözmek için çalıştıklarını belirtti.
     Dal, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, İskenderuna bağlı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
     Ekiplerinin İskenderun ilçesindeki elektrik kesintilerini önlemek için çaba sarf ettiğini ifade eden Dal, İskenderundaki elektrik sorunu çözmek için çalışıyoruz. İlçedeki elektrik şebekesi çok eskiydi. Onun için tellerin yer altına alınması için ihale yapıldı. İhaleyi alan firma işe başladı. Ancak daha sonra firma ile yaşanan sıkıntılar nedeniyle konu yargıya intikal etti. Mahkeme süreci olmasa idi şuana kadar elektrik sorunlarının çoğu çözülmüş olacaktı ama şuanda biz yinede iyileştirme çalışmaları yapıyoruz diye konuştu.
     AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise İskenderunda elektrik konusunun çözülmesi noktasında ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti.
     Toplantıya Toroslar Edaş Hatay İl Müdürü İlhan Karabulut, Toroslar Edaş İskenderun ilçe Müdürü Yusuf Coşkunda katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber İskenderunda elektrik kesintisi sıkıntısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER