İş yerinde kaybolan işçi aranıyor

İş yerinde kaybolan işçi aranıyor -Vardiya bitiminden sonra iş yerinde kaybolan işçiyi, arama çalışması başlatıldı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta, vardiya bitiminden sonra iş yerinde kaybolan işçiyi, arama çalışması başlatıldı.
     Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesinde 00.00-08.00 vardiyasında havalandırma bölümünde çalışan Tahsin Yiğit (40), mesaisi bitmesine rağmen iş yerinden ayrılmadığı ve evine gitmediği belirlenince, iş arkadaşları kurum yetkililerine, jandarmaya ve ailesine haber verdi.
     Yiğitin, mesai arkadaşları iş yerinde yaptıkları aramada eşyaların yerinde olduğunu belirledi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ile TTKda çalışan maden işçileri iş yerinin çevresinde Yiğiti aramaya başladı.
     Olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri karadan, Sahil Güvenlik ise denizden Yiğiti arama çalışması başlattı.
     İlçeye bağlı Davutlar köyünde oturan Yiğitin ailesine haber verilmesi üzerine, işçiye ait kıyafet istendi. Arama kurtarma köpeği Afet evden getirilen Yiğite ait kıyafetleri koklayarak arama çalışmasına destek verdi.
     Bu arda Yiğitin yanında taşıdığı cep telefonunu da mesaiye gelirken evde bıraktığı öğrenildi.
     Yiğitin vardiyasında görevli mesai arkadaşı Erhan Yılmaz, jandarmaya verdiği ifadesinde, mesai bitimine yakın Yiğitin bugün pazar olduğunu ve çocuklarını rahatsız etmek istemediğini söylediğini belirterek, Kendisi burada uyuyacağını söyledi. Ben vardiya bitiminde işten çıktım. Daha sonra Yiğitin kaybolduğu haberini aldım dedi.
     İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havanın kararması nedeniyle işçiyi arama kurtarma çalışmalarına ara verildiğini vurgulayarak, Yarın tekar işçiyi arama çalışmalarına karadan ve denizden devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İş yerinde kaybolan işçi aranıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER