İş kazaları

İş kazaları -BTS İstanbul 1 Nolu Şube yönetim kurulu üyesi Ercan: -Tren kazaları ve iş cinayetleri, dünyanın en güvenli ulaşım ağı olan demiryollarında kader olarak görülmeye başlandı


İSTANBUL (A.A) - Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) İstanbul 1 Nolu Şube yönetim kurulu üyesi Mithat Ercan, tren kazaları ve iş cinayetlerinin, dünyanın en güvenli ulaşım ağı olan demiryollarında kader olarak görülmeye başlandığını ileri sürdü.
     Ercan, İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisince Haydarpaşa Garında düzenlenen basın açıklamasında yaptığı konuşmada, iş cinayetlerinin kadın erkek demeden Türkiyenin birçok yerinde mayıs ayında da devam ettiğini ileri sürdü.
     Geçen ay bina ve yol inşaatlarında 15i yüksekten düşme nedeniyle toplam 22 işçinin hayatını kaybettiğini dile getiren Ercan, işçi ölümlerinin demiryolu sektöründe de yaşandığını ifade etti.
     Tren kazaları ve iş cinayetleri, dünyanın en güvenli ulaşım ağı olan demiryollarında kader olarak görülmeye başlandı diyen Encan, demiryollarındaki iş cinayetlerinin durması için taşeronlaşmanın sona ermesi gerektiğini kaydetti.
     Açıklamanın ardından, grup olaysız bir şekilde dağıldı.
     (STN-NER)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER