İş Güvenliği ve İş Sağlığı semineri

İş Güvenliği ve İş Sağlığı semineri


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) tarafından İş Güvenliği ve İş Sağlığı konulu seminer düzenlendi.
     Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleştirilen seminere, Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy, eski Kayseri Bölge Çalışma Müdürü Hamdi Çona ve mali müşavirler katıldı.
     Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy, yaptığı konuşmada, yürürlüğe giren yeni Türk Ticaret Kanunu ile meydana gelen önemli değişikliklerle ilgili meslek mensuplarının her birinin görüş ve önerilerine ihtiyaç olduğunu ve bunların ilgili yerlere aktarılmasının son derece önem arz ettiğini belirtti.
     Mesleki sorunların iletilmesi ile ilgili bir toplantıya katıldıklarını belirten Özsoy, Kayseri SMMM Odasının üyelerini ve mesleği temsilen artık önemli platformlarda yer alması büyük bir gelişmedir. Toplantıdan çıkan sonuç doğrultusunda karşılıklı ortak noktalarda buluşuldu. 80 bin mali müşavirin hak ettiği değeri alacak dedi.
     Çıkan yönetmeliklerin ve mesleki gelişmelerin toplantıda dile getirildiğini ve karşılıklı anlayış çerçevesinde sorunların çözüleceği mesajının verildiğine değinen Özsoy, gelişmelerin sıkı takipçisi olacaklarını dile getirdi.
     Seminerde Çona da, İş Güvenliği ve İş Sağlığı konusunda bir sunum yaptı ve meslek mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber İş Güvenliği ve İş Sağlığı semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER