İş adamı Fadıl Akgündüz, Siirtspordan desteğini

İş adamı Fadıl Akgündüz, Siirtspordan desteğini çekti


SİİRT (A.A) - İş adamı Fadıl Akgündüz, Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Siirtspordan sponsorluk desteğini çektiğini açıkladı.
     Caprice Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile Kulüp Başkanı Tanju Çolak tarafından yapılan yazılı açıklamada, Türkiyede futbol sektöründe marka değerinin düştüğü belirtilerek, bundan sonra sponsorluk yapılmaması kararının alındığı bildirildi.
     2. ve 3. liglerde doğu bölge gruplarının kaldırılarak Türkiye liglerine dönüştürülmesinden sonra doğu kulüplerine gelecek futbolcuların batı kulüplerine kıyasla 3-5 kat daha yüksek ücretlerle transfer edilebildiği kaydedilen açıklamada, bugüne kadar grup olarak aktarılan milyonlarca liranın yanı sıra borç olarak aktarılan 5 milyon liranın da kulübe hibe edildiği belirtildi.
     Açıklamada, Ayrıca yeni yönetimi kim devir alırsa alsın kulübün devam etmekte olan ve bir kısmı uzun dönem taksitlere bölünen vergi, SSK gibi yaklaşık 1.5 milyon liralık borç ödemelerini de grubumuz yapmaya devam edecektir. Yaklaşık üç yıl önce 3 milyon lira borç ile devir aldığımız Siirtspor kulübümüz yönetimini borçsuz bir şekilde 10 Haziran 2012 tarihinde yapılacak kongrede bırakıyoruz denildi.
     Siirtspor yönetimini 3 yıl önce devralan Akgündüz iki yıl kulüp başkanlığı görevini yürüttükten sonra görevi Tanju Çolaka bırakmıştı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber İş adamı Fadıl Akgündüz, Siirtspordan desteğini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER