İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarına doğru

İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarına doğru -ATOdan İpekyolu Fuarına katılım çağrısı


ADANA (A.A) - Adana Ticaret Odasınca (ATO), iş hacimlerini artırmak isteyen üyelere, 3-7 Ekim arasında Vanda düzenlenecek 19. İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarına katılmaları çağrısı yapıldı.
     ATOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Asya Fuarcılık Organizasyon Genel Müdürü Süleyman Güler, ATO Başkanı Ali Gizer ile Meclis Başkanı Behiç Pakyüreki ziyaret ederek, fuarla ilgili bilgi verdi.
     TOBBun izniyle 1993ten beri düzenlenen fuara, Van Valiliği ile Van Belediyesinin destek verdiğini ifade eden Güler, şunları kaydetti:
     Fuarımız Doğu Anadolu Bölgesinin tek, Doğu ve Güneydoğu Bölgesinin de en kapsamlı ticaret ve sanayi fuarı olma özelliğini taşımaktadır. Her geçen yıl kendisini geliştirerek büyüyen fuara yurt içinden ve yurt dışından katılan firma ve ziyaretçi sayısında yıldan yıla artış olmaktadır. 10 bin metrekare alan üzerinde düzenlenen fuarımızın ana hedefi, yurt içindeki sektör üreticilerinin özellikle yu rtiçi ve yurt dışı alım heyetleri ile bir araya getirerek, sektörel bazda ticari platform oluşturmaktır.
     Pakyürek ve Gizer, fuarların ürün tanıtımı ve satışı bakımından son derece önemli etkinlikler olduğunu belirterek, üyelerinin fuara etkin bir şekilde katılımı konusunda çaba göstereceklerini kaydettiler.
     Günümüzde pazarlama ve tanıtımın üretmekten daha önemli unsurlar haline geldiğini vurgulayan Pakyürek ve Gizer, Bu nedenlerle üretimlerini artırmak, ellerindeki mevcut potansiyeli değerlendirmek isteyen üyelerimizi 19. İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarına katılmaya davet ediyoruz. Bu fuara üyelerimizin katılımları, 2011in Ekim ayında ağır bir deprem felaketi yaşayan Vanın ekonomisine Adanadan katkı niteliğinde bir köprü oluşturması bakımından da anlamlı ve önemli olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER