İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri

İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri -Terör olayları nedeniyle İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında yapılacak spor ve müzik gösterileri iptal edildi


BURDUR (A.A) - Terör olayları nedeniyle İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında yapılacak spor ve müzik gösterileri iptal edildi.
     Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyenin hassas dönemden geçtiğini, bu nedenle her yıl yapılan İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinliklerindeki bazı programların yapılmayacağını belirtti.
     Etkinliklerdeki spor ve müzik bölümlerinin yapılmayacağını, sadece sünnet töreni yapılacağını bildiren Akkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Terör olaylarında şehit düşen vatandaşlara saygı göstermek için bir kısım etkinlikler iptal edilmiştir. Türkiyenin birlik beraberliğine ve ülke bütünlüğüne kast eden hain teröristlerin saldırıları sonucu şehitlerimiz var. Onların manevi şahsiyetlerine göstermiş olduğumuz saygı dolayısıyla her yıl yapılan İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinliklerini bu yıl yapmama kararı aldık. Sadece fakir ve muhtaç çocuklarımızın sünnetini gerçekleştireceğiz.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER