İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği kıdemli mühendislere

İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği kıdemli mühendislere plaket verdi


KOCAELİ (A.A) - İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği, İnşaat Mühendisleri Odasının 58. kuruluş yıl dönümü nedeniyle geçmişteki Oda yöneticilerine, meslekte 25 ve 40 yılını dolduran üyelerine plaket verdi.
     Temsilcilik binasında düzenlenen programda konuşan Gebze Temsilcisi Ziya Özhan, 1984 yılında kurulan Gebze temsilciliğinin kuruluşundan bu güne kadar hizmet veren üyelere teşekkür etti.
     Birbirini sevmeyen, hoşgörü sahibi olmayan, birbirlerinin haklarına saygı göstermeyen insanların dayanışma içinde olamayacağını ifade eden Özhan, Meslek üyelerinin birlik, beraberlik içinde, ortak amaçlara ulaşmaları için dayanışma halinde olmaları önemlidir. Birlikten kuvvet doğar. Bu durumda kazanan meslektaşlarımız olacak. Bu doğrultu da Oda yönetimi olarak 400e yakın üyemizle ilişkilerimizi güçlendirmek ve yeni stratejileri harekete geçirme noktasında çalışmalar yapıyoruz diye konuştu.
     Daha sonra geçmişten bugüne Odada yöneticilik yapan ayrıca meslekte 25 ve 40 yılını dolduran üyelere plaket verildi.
     Güner Olcaytu, Oktay Er, Muammer Yıldırım, Cenap Bilaloğlu, M. Emin Çakıcı, Ertuğrul Ersoy, Tamer Akkor, Nazım Aydın, H. İbrahim Liceliye meslekte 40. yılı, M. Yaşar Topçu, Ali Sönmez, Tuncay Kaya, Yılmaz Bayraktar, Mustafa Bal ve Suat Bübere 25inci yılları nedeniyle plaket verildi.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği kıdemli mühendislere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER