İnşaat halindeki spor salonunun ahıra çevrildiği

İnşaat halindeki spor salonunun ahıra çevrildiği iddiası -Ferizli Belediye Başkanı Soğuk: Maksatlı haber yapılmış, böyle bir durum olsa müteahhitten hesabını sorarız


SAKARYA (A.A) - Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ilçedeki spor salonu inşaatının ahıra çevrildiği iddiasına ilişkin, Maksatlı haber yapılmış, böyle bir durum olsa müteahhitten hesabını sorarız dedi.
     Soğuk, AA muhabirine salon inşaatının kendisinden önceki yönetim döneminde 2 milyon liraya belediye aracılığıyla ihale edildiğini belirterek, borçlu bir belediyenin bu yükün altından kalkmasının mümkün olmadığını bildirdi.
     Spor Totonun desteğiyle salona 1 milyon liralık ödenek çıkardıklarını anımsatan Soğuk, müteahhide borcun bir kısmının ödendiğini, paranın bir bölümüyle de inşaatın üzerinin çatıyla kapatıldığını bildirdi.
     İnşaatın tamamlanması için destek arayışını sürdüreceklerini ifade eden Soğuk, Maksatlı haber yapılmış, böyle bir durum olsa müteahhitten hesabını sorarız. Bence bilinçli şekilde böyle bir haber yapıldı, bu haber çok yanlış. Hayvanların bilinçli şekilde oraya getirildiğini düşünüyorum, ahır olarak kullanılması söz konusu değil. Biz daha inşaatı teslim almadık, art niyetli bir haber diye konuştu.
     CHP Ferizli İlçe Başkanı Kemal İlter, spor salonu inşaatının koyunlara ev sahipliği yaptığını iddia etmişti.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İnşaat halindeki spor salonunun ahıra çevrildiği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER