İngilterede tanıştığı Türk öğretmenle Kekovada evlendi

İngilterede tanıştığı Türk öğretmenle Kekovada evlendi -İngilterede aynı lisede görev yapan Türk ve İngiliz öğretmen çift, Kekovada düzenlenen törenle dünya evine girdi


ANTALYA (A.A) - İngilterede bir lisede görev yapan Türk öğretmen Peren Kunter ile aynı okulda öğretmenlik yapan İngiliz Benjamin Williams Jennings, oyuncu Cihan Ünalın da katıldığı törenle Kekovada evlendi.
     Kekova bölgesindeki Kaleköyde düzenlenen nikah törenine, gelin ve damadın aileleri, oyuncu Cihan Ünal ile Londra, Ankara ve İstanbuldan konuklar katıldı. Demre Belediyesi Evlendirme Memuru Zahide Gençin kıydığı nikahın ardından çiftin aile dostu oyuncu Cihan Ünal, Bedri Rahmi Eyüboğlunun Seni Düşünürken şiirini okudu.
     Peren Kunter, Benjamin Williams Jenningsin geçen yıl Ağustos ayında tatile geldikleri Kaleköyde kendisine evlenme teklif ettiğini, bu nedenle düğün törenini de burada gerçekleştirmeye karar verdiklerini söyledi.
     Oyuncu Cihan Ünal da Perenin annesi ve babasının eski dostları olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     Peren, benim de kızım sayılır. Geçtiğimiz yıllarda Kaleköyün bu güzelliğine nişanlısı ile hayran olmuşlar. Evliliklerinin ilk adımını burada atmaya karar vermişler. Bütün İngilteredeki eşleri, dostları, arkadaşları buraya geldi. Burada çok güzel bir ortamda, çok güzel bir kutlama yaptık. Burası için de çok hoş bir şey.
    
     Muhabir: Ahmet Acar/Murat Yolcu/Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber İngilterede tanıştığı Türk öğretmenle Kekovada evlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER