İnegölsporlu Canere transfer teklifleri

İnegölsporlu Canere transfer teklifleri (Görüntülü)


BURSA (A.A) - İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, Beşiktaş ve Kayserisporun takımlarının genç yıldızı Caner Karakuş ile ilgilendiğini bildirdi.
     Güldüren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç oyuncuları Caner Karakuşa transfer tekliflerinin gelmeye devam ettiğini söyledi.
     Daha önceden Karabükspor, Bursaspor, Gençlerbirliği ve Antalyasporun Caner için kulüp ile temasa geçtiğini ifade eden Güldüren, son olarak Beşiktaş ve Kayserisporun da Caner için devreye girdiğini ifade etti. Güldüren, Canerin 2-3 yıl içinde Türk futboluna damgasını vuracak düzeyde kaliteli bir futbolcu olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Biz Canerin önünü açmak istiyoruz. Daha önce Caneri Süper Lig takımlarından Karabük, Bursaspor, Gençlerbirliği ve Antalyaspor istemişti. Son bir haftadır da Kayserispor ve Beşiktaş, kulübü arayarak genç oyuncuya olan ilgilerini ortaya koydu. İnşallah futbol şansı da yanında olduğu sürece bu arkadaşımız, önümüzdeki yıllarda İstanbul takımlarında, Süper Lig takımlarında, milli takımların her düzeyinde oynayacak kapasitede. Bu oyuncuyu elimizde tutmak isteriz ama İnegölsporun menfaatlerinin doğrultusunda da, kulübü memnun edecek rakamlar verildiği takdirde Caneri vermeyi düşünürüz.
    
     Muhabir : Şaban Kılıçcı / Metin Aktaş
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber İnegölsporlu Canere transfer teklifleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER