İnegölspor, Tepecikspordan Deniz Durmuş ile anlaştı

İnegölspor, Tepecikspordan Deniz Durmuş ile anlaştı


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor, Tepecikspordan Deniz Durmuşu transfer etti.
     Deniz Durmuş, İnegölspor Tesislerinde düzenlenen törende kendisini bordo-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, imza töreninde yaptığı konuşmada, dış transferde ilk imzayı Denize attırdıklarını söyledi.
     Denizin tecrübeli bir oyuncu olduğunu dile getiren Korkmaz 2 yıllığına anlaştığımız Deniz takımımıza güç katacaktır dedi.
     Dış transfer çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Korkmaz, Transferde belirlediğimiz isimler var. Bu isimleri hocamızla da paylaştık. Zaten geçen yılki iskelet kadroyu büyük oranda koruduk. Dış transferde 5-6 sporcuyu İnegölspora kazandırıp iyi bir takım oluşturmak istiyoruz diye konuştu.
     Deniz Durmuş da İnegölspora geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, İnegölün spor şehri olduğunu biliyorum. İnegölsporun hedeflerinin farkındayım. Bu hedefler doğrultusunda elimden geleni yapacağım. Kurulacak olan iyi bir ekiple sezon sonunda mutlu olan taraf inşallah biz oluruz. Başarılı bir sezon geçmesini temenni ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber İnegölspor, Tepecikspordan Deniz Durmuş ile anlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER