İnegölspor, Bandırmaspordan Ekrem Vatanseveri transfer etti

İnegölspor, Bandırmaspordan Ekrem Vatanseveri transfer etti


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, Bandırmaspordan Ekrem Vatansever ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
     İnegölspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, Bandırmaspordan transfer ettikleri Ekrem Vatansever ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     Yeni sezon öncesi takımı güçlendirdiklerini belirten Korkmaz, Ekrem Vatansever 3 yıl Bandırmasporda oynadı. Ekremin İnegölspora çok ciddi destek vereceğini düşünüyorum. Transferin hayırlı olmasını diliyorum. 9 Eylülde oynayacağımız Tokat maçı ile sezona iyi başlangıç yapmak istiyoruz dedi.
     Transfer çalışmalarına da değinen Başkan Korkmaz, şunları kaydetti:
     Hücuma yönelik bir transfer daha yapmayı planlıyoruz. Yeni sezon öncesi yapacağımız transferlerin de sonuna geliyoruz. Takım 13 günlük Kızılcahamam kampını sonlandırarak bugün İnegöle geldi.
     Ekrem Vatansever ise 10 yıldır profesyonel olarak futbol oynadığını ifade ederek, 10 yıllık futbol hayatımda İnegölspora karşı birçok kez forma giydim. Bu yıl da İnegölsporun formasını giyeceğim. Forma giydiğim takımlarda vermiş olduğum katkıları İnegölspora da vereceğim. Sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. İnegölspora geldiğim için mutluyum diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber İnegölspor, Bandırmaspordan Ekrem Vatanseveri transfer etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER