İnegölsporda transfer

İnegölsporda transfer -Altınordunun kaptanı Bayram Çetin İnegölsporla 1 yıllık sözleşme imzaladı


BURSA (A.A) - Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek İnegölspor, Altınordunun kaptanı Bayram Çetin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, İnegölspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, takımın forvet ve sol tarafına yoğunlaştıklarını ve bu mevkilere oyuncu alındıktan sonra 21 Temmuz tarihinde sezon açılışını yapacaklarını belirtti.
     Altınordunun kaptanı Bayram Çetin ile 1 yıllık anlaşma imzaladıklarını dile getiren başkan Korkmaz, 1985 doğumlu olan Bayram Çetin stoper mevkinde oynuyor. Daha önce Kayseri, Göztepe ve son olarak Altınorduda forma giydi. Bizim gücümüze güç katacak. 3 futbolcu ile daha görüşmemiz olacak dedi.
     Hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Bayram Çetin ise Hedefler doğrultusunda takıma katkı sağlamak istiyorum. İnşallah gelecek sezon hem benim için hem de İnegölspor için güzel geçer ve sezonu en güzel yerde bitiririz diye konuştu.
     Yapılan açıklamanın ardından stoper mevki oyuncusu Bayram Çetin, kendini 1 yıllık bordo beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Mustafa Yılmaz / Doğukan Altınay
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber İnegölsporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER