İncirlikteki camiyle ilgili iddialar

İncirlikteki camiyle ilgili iddialar -AK Parti Adana İl Başkanı Yağcı: -Gerekli makamlardan gelecek olan bilgiler ışığında tepkimizi ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, 10. Tanker Üs Komutanlığındaki mescidin tahribat neticesinde ibadete kapatıldığı ve Kuran-ı Kerimin parçalandığı iddialarıyla ilgili, Gerekli makamlardan gelecek olan bilgiler ışığında tepkimizi ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın ifadesini kullandı.
     Yağcı, yazılı açıklamasında, İddiaların yabana atılır cinsten olmadığını belirterek, yaptıkları temaslarda menfur olayın gerek askeri gerekse de resmi makamlarca araştırıldığı bilgisini aldıklarını bildirdi.
     Ziyaeddin Yağcı, şunları kaydetti:
     Araştırmaların tam neticesini almadan birilerini suçlamanın doğru olmayacağından yola çıkaracak olursak, ortaya çıkan haberlere de kulak tıkayacak değiliz. Gerekli makamlardan gelecek olan bilgiler ışığında tepkimizi ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Konuyla ilgili makamlardan beklentimiz; iddia edilen olayın bir an evvel açığa çıkartılması ve doğru bilginin kamuoyu ile paylaşılmasıdır.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber İncirlikteki camiyle ilgili iddialar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER