İmza için karakola giden kadının, arandığı

İmza için karakola giden kadının, arandığı ortaya çıktı -Kocaelide Denetimli Serbestlik Yasasından yararlanan kadın, imza atmak için gittiği polis merkezinde, hırsızlık suçundan arandığı tespit edilince gözaltına alındı (Foto


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Kartepe ilçesinde Denetimli Serbestlik Yasasından yararlanan kadın, imza atmak için gittiği polis merkezinde hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıkınca gözaltına alındı.
     İzmit ilçesi Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesindeki bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Olay yerinde teknik ve fiziki inceleme yapan ekipler, hırsızlığı M.U isimli kadının yaptığını tespit ederek söz konusu kadın hakkında arama kararı çıkartıldı.
     Polis ekipleri, zanlı hakkında inceleme yaptığı sırada, M.Unun hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık suçlarından hüküm giydiğini, ilgili suçtan da Denetimli Serbestlik Yasasısı kapsamında Uzunçiftlik Polis Karakoluna imza atmak için gittiğini belirledi.
     Bunun üzerine harekete geçen ekipler, M.Uyu karakolda gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İmza için karakola giden kadının, arandığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER