İMEF heyeti Vali Durueri ziyaret etti

İMEF heyeti Vali Durueri ziyaret etti


EDİRNE (A.A) - İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) Edirne Temsilcisi Alaaddin Uğur, Edirne Valisi Hasan Durueri ziyaret etti.
     İMEFin internet, medya ve bilişim alanlarında faaliyet göstermek üzere 2010 yılında kurulduğunu hatırlatan Uğur, federasyonun 17 temsilciliğinden birinin Edirnede olduğunu bildirdi.
     Vali Duruer de bilgi ve iletişim araçlarında yaşanan baş döndürücü gelişmelerin bireysel ve toplumsal hayatta önemli dönüşümler meydana getirdiğini, insanların artık bilgiye veya habere oturduğu yerden çok kısa sürede ve güncel olarak erişebildiğini belirtti.
     İnternet medyasının sektör içindeki öneminin artarak devam edeceğini ifade eden Duruer, Valiliğimizin kapısı yeniliğe ve teknolojiye her zaman açıktır. Edirnenin standartlarını yükselteceğine inandığımız her proje, aktivite veya faaliyet için iletilen destek taleplerini geri çevirmez, olanaklar ölçüsünde destekleriz dedi.
     Ziyarette İMEF Keşan Temsilcisi Kıymet Kara, Lalapaşa Temsilcisi Mehmet Deniz, Havsa Temsilcisi Ömrüye Ar ve Uzunköprü Temsilcisi Berkay Pala da yer aldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İMEF heyeti Vali Durueri ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER