İMEF Genel Başkanı Biliciden AA Bölge

İMEF Genel Başkanı Biliciden AA Bölge Müdürü Çetine ziyaret -Bilici: AA, internet medyasına önemli önemli katkılar veriyor -Çetin: AAnın özel ve rutin haberleri, sosyal medyayı ve haber sitelerini süslüyor (Fotoğraflı


ESKİŞEHİR (A.A) - İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) Genel Başkanı Nizamettin Bilici, Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetini ziyaret etti.
     Bilici, ziyaretinde, AAnın medya güvenirliğinde önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.
     AAnın güvenilirlikte önemli bir algısının bulunduğu ifade eden Bilici, şöyle konuştu:
     AA imzasının haberin altına olması haberin güvenirliğini sağlıyor. AA imzası, haberin doğru olduğunu gösteriyor. AA, internet medyasına önemli önemli katkılar veriyor. AAdan yeni medyanın yaygınlaşması için fiyat düşüklüğünü bekliyoruz. Bu fiyat düşüklüğü internet medyasının faydasına olacaktır. AAnın internet medyasına katkısı yadsınamaz.
     Çetin de haberlerde titizlikle davranan AAnın Türkiyenin önemli kuruluşlarından olduğunu bildirdi.
     AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürkün göreve gelmesiyle AAnın sosyal medyada atılımlarının olduğunu anlatan Çetin, AA çalışanları, haberlerdeki etkinliğini sosyal medyada da gösteriyor. AAnın özel ve rutin haberleri, sosyal medyayı ve haber sitelerini süslüyor. Bu özelliğimiz artarak devam edecektir dedi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İMEF Genel Başkanı Biliciden AA Bölge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER