İlkadım Belediye Başkanı Demirtaşın Mevlit Kandili

İlkadım Belediye Başkanı Demirtaşın Mevlit Kandili mesajı


SAMSUN (A.A) - İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Demirtaş, mesajında, kandillerin sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlendiği müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.
     Türkiyenin ve Türk milletinin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde, mübarek gecelerin birer fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Demirtaş, şunları kaydetti:
     Yüzyıllardır Mevlit Kandili olarak kutlanan bu kutlu gün ve günler manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmak, hayatımızdaki olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için sevgi ve hoşgörü ortamının sağlanması için bugünleri iyi bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin mübarek Mevlit Kandilini kutluyor, ülkemizin ve milletimizin, birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olması temennisiyle hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber İlkadım Belediye Başkanı Demirtaşın Mevlit Kandili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER